Soundproof Solutions

Audioworkx Group B.V. bouwt box-in-box systemen waar nodig. Hier vindt u meer informatie over de opbouw van ons systeem.

Wanden

VP54

VP54 is een ruimtebesparende verdiepingshoge scheidingswand (54 mm). De wand bestaat uit een massieve kern van vlasscheven met aan weerszijden een gipskartonplaat. Stijl- en regelwerk, isolatie en eindbeplating zijn in een paneel samengevat. Door de toplaag van gips is iedere afwerking mogelijk. Ook kunnen de wanden af fabriek afgewerkt worden met bijvoorbeeld petvilt.

Dit alles biedt vele mogelijkheden in nieuwbouw, renovatie en transformatie. Voor retail, utiliteitsbouw en woningen.

VP70

VP70 is een slanke scheidingswand (70 mm) voor extra hoge ruimten. De VP70 is stapelbaar tot 4500 mm hoog. Dit is te danken aan de hogere stijfheid. De wand bestaat uit een massieve kern van vlasscheven met aan weerszijden een gipskartonplaat. Stijl- en regelwerk, isolatie en eindbeplating zijn in een paneel samengevat. Door de toplaag van gips is iedere afwerking mogelijk. Ook kunnen de wanden af fabriek afgewerkt worden met bijvoorbeeld petvilt.

De VP70 is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hoge entreehallen, monumentale panden, theaters, sport- en evenementencomplexen.

IW148

De IW148 is een tweeschalig systeem. U stelt de wand zelf op de bouwplaats samen uit twee elementen VP54 met daartussen een spouw van 40 mm. Deze ankerloze spouw (gevuld met rockwool) voorkomt contactgeluiden en gerandeert geluidsisolatie.

De VP70 is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld woningsplitsing, hotelkamers, kantoren, laboratoria, ziekenhuizen en geluidsstudio’s.

Plafond

GP22 VO

De GP22 VO (22 mm) is een volmaakt strak plafondsysteem met vrije overspanning, zonder contact met de bovenliggende verdieping. De GP22 VO is een brandwerend, thermisch isolerend en hoog geluidsisolerend. De GP22 VO biedt een vrije overspanning tot 420 cm (bij grote overspanningen dienen extra afhangpunten te worden gecreëerd. De GP22 VO is volledig strak te monteren. Door de toplaag van gips is iedere afwerking mogelijk, met bijvoorbeeld petvilt.

De GP22 VO is ideaal om boven elkaar liggende woningen akoestisch te scheiden. De GP22 VO wordt veel gebruikt in renovatieprojecten, transformatieprojecten, nieuwbouw en utiliteitsbouw.

Vloer

Fermacell 2e32

De Fermacell 2e32 (30 mm) heeft zeer goede akoestische eigenschappen. Dat komt voornamelijk door de gipsvezellagen die in ieder element te vinden zijn. Dit maakt de Fermacell 2e32 sterk, brandwerend en stootvast. Daarnaast is de Fermacell 2e32 een goede optie tegen contactgeluid en luchtgeluid. 

De Fermacell 2e32 is ideaal om boven elkaar liggende woningen akoestisch te scheiden. De Fermacell 2e32 wordt veel gebruikt in renovatieprojecten, transformatieprojecten, nieuwbouw en utiliteitsbouw.